Zaboravio password?

Izdavač My.com planira do kraja ovog mjeseca izdati PS4 i mobilnu verziju svog taktičkog shootera s tenkovima u glavnoj ulozi, igru Armored Warfare Assault, čija je PC verzija na tržištu već par godina te je dosad okupila popriličnu zajednicu.

Kao što rekosmo, radi se o verzijama za potpuno različite platforme što znači da će i sam gameplay biti različit. Shodno tome, PC igrači neće moći nastaviti svoje napredovanje na Playstationu 4. U igri će biti moguće zaigrati pet klasa različitih tenkova i ono što najviše veseli jeste Global Operations mod koji je zapravo mješavina PvP-a s prisutnošću AI jedinica na bojišnici, što strateški nivo igre podiže na višu razinu.

Mobilna verzija će sadržavati četiri klase tenkova sa 3vs3 i 8vs8 bitkama s mogućnošću pozivanja zračne potpore, korištenja dimnih zavjesa i sl. Sve to će pogoniti Unreal 4 engine.

Izdavač je za ovaj MMO izabrao free to play model koji će na Playstationu 4 biti popraćen ranim pristupom koji započinje 6. veljače, a igra izlazi 20. veljače, dok je izlazak mobilne verzije rezerviran za kraj veljače. Ukoliko se registrirate već sada, za obje verzije dobit ćete bonus vozilo.

Komentari