Zaboravio password?

Anthem, Biowareov ambiciozni akcijski RPG i jedna od glavnih zvijezda E3 2017 sajma, u prodaji ipak nećemo vidjeti prije 2019. godine.

Iako je inicijalni izlazak Anthema bio planiran za kraj ove godine (mada su rijetki oni koji su vjerovali da ćemo ga tada zaista i zaigrati), EA je, kako doznaje Kotaku, zbog straha da neće ispuniti iznimno visoka očekivanja i pod velikim pritiskom da se u velikom stilu vrati na scenu nakon popriličnog fijaska igre Mass Effect: Andromeda, ipak odlučio odgoditi Anthem za iduću godinu kako bi BioWareu osigurao dodatno vrijeme potrebno za razvoj igre.

Kotaku dalje navodi kako još jedan od razloga odgode Anthema leži i u činjenici da dobar dio BioWareovih developera paralelno radi i na novoj Dragon Age igri, zbog čega bi Anthem, prema informacijama kojima raspolaže Kotaku, u prodaju trebao stići prije kraja fiskalne 2019. godine (dakle, do 31. ožujka 2019. godine).

Iz EA trenutno su odbili dati komentar na Kotakuov izvještaj i prognozu, no vjerujemo kako će ova informacija pravovremeno biti i službeno potvrđena.
Komentari