Zaboravio password?

11.06.2016 - 18:01 - 8 pregleda - 4 odgovora

CupCup

avatar


Postovi: 544

Bodovi: 3237



Electronic Arts: Sunday, June 12 at 1 pm PDT / 9 pm BST
Bethesda: Sunday, June 12 at 7 pm PDT / Monday, June 13 at 3 am BST
Microsoft: Monday, June 13 at 9:30 am PDT / 5:30 pm BST
PC Gaming Show: Monday, June 13 at noon PDT / 8 PM BST
Ubisoft: Monday, June 13 at 1 pm PDT / 9 PM BST
Sony: Monday, June 13 at 6 pm PDT / Tuesday, June 14 at 2 am BST
Nintendo (The Legend of Zelda for Wii U): Tuesday, June 14 at 9 am PDT / 5 PM BST

 

 

 

1

CupCup

avatar


Postovi: 544

Bodovi: 3237

2K Games

*BioShock: The Collection (PC, PS4, Xbox One)
*Borderlands 3 (PC, PS4, Xbox One)
Mafia III (PC, PS4, Xbox One)
NBA 2K17 (PS4, Xbox One)
*Prey 2 (PC, Xbox One)
Sid Meier’s Civilization VI (PC)
Untitled Game (PC, PS4, Xbox One)
WWE 2K17 (PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One)

Activision

Call of Duty: Infinite Warfare (PC, PS4, Xbox One)
*Destiny 2 (PS4, Xbox One)
Atlus
Persona 5 (PS3, PS4)
Bethesda
BattleCry (PC)
Dishonored II (PC, PS4, Xbox One)
Untitled Game (PC, PS4, Xbox One)

Capcom

Deep Down (PS4)
*Devil May Cry (PC, PS4, Xbox One)
*Resident Evil 7 (PC, PS4, Xbox One)

Cloud Imperium Games

Star Citizen (PC)

Deep Silver

Dead Island 2 (PC, PS4, Xbox One)
Untitled game (PC, PS4, Xbox One)

Electronic Arts

Battlefield 1 (PC, PS4, Xbox One)
FIFA 17 (PC, PS4, Xbox One)
Mass Effect: Andromeda (PC, PS4, Xbox One)
Need for Speed 2017 (PC, PS4, Xbox One)
Titanfall 2 (PC, PS4, Xbox One)
*Star Wars (PC, PS4, Xbox One)
Focus Home Interactive
Vampyr (PC, PS4, Xbox One)

Hello Games

No Man’s Sky (PC, PS4)
Insomniac Games
Feral Rites (Oculus Rift)
Song of the Deep (PC, PS4, Xbox One)
The Unspoken (Oculus Rift)
Koei Tecmo
Attack on Titan (PC, PS3, PS4, Vita)
Nioh (PS4)
Untitled Omega Force Game (TBA)

Konami

Pro Evolution Soccer 2017 (PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One)

MercurySteam

Raiders of the Broken Planet (PC, PS4, Xbox One)

Microsoft

Gears of Wars 4 (Xbox One)
*Phantom Dust (Xbox One)
ReCore (Xbox One, PC)
Scalebound (Xbox One)
Sea of Thieves (Xbox One, PC)
Halo Wars 2 (Xbox One, PC)
Untitled Forza game (Xbox One, PC)

Nintendo

*Paper Mario: Color Splash (Wii U)
*Untitled Pikmin game (Wii U)
The Legend of Zelda game (Wii U)

Playtonic Games

Yooka-Laylee (PC, PS4, Xbox One, Wii U)
Rockstar Games
*Red Dead (TBH)

Sony

Detroit: Become Human (PS4)
Dreams (PS4)
Gran Turismo Sport (PS4)
Gravity Rush 2 (PS4)
*God of War 4 (PS4)
Horizon: Zero Dawn (PS4)
The Last Guardian (PS4)
*The Last of Us 2 (PS4)
Uncharted 4 DLC (PS4)
Until Dawn: Rush of Blood (PlayStation VR)

Square Enix

Black the Fall (PC)
Deus Ex: Mankind Divided (PC, PS4, Xbox One)
Hitman (PC, PS4, Xbox One)
Final Fantasy XV (PC, PS4, Xbox One)
*Final Fantasy VII Remake (PS4)
I Am Setsuna (PC, PS4)
Just Cause 3: Land Mech Assault (PC, PS4, Xbox One)
*Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4)
*Kingdom Hearts III (PS4, Xbox One)
Star Ocean: Integrity and Faithlessness (PS3, PS4)
The Turing Test (PC)
Valentino Rossi: The Game (PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One)

Ubisoft

*Assassin’s Creed 2017 (PC, PS4, Xbox One)
For Honor (PC, PS4, Xbox One)
South Park: The Fractured but Whole (PC, PS4, Xbox One)
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (PC, PS4, Xbox One)
Untitled game (PC, PS4, Xbox One)
Watch Dogs 2 (PC, PS4, Xbox One)

Warner Bros. Interactive Entertainment

*Shadow of Mordor 2 (PC, PS4, Xbox One)


Ove sa zvjezdicom nisu potvrdjene.

 

 

biggiepk

avatar


Postovi: 8

Bodovi: 307

Mislim da će ovo biti najbolji E3 sajam ikada.

 

 

Mageizzy

avatar


Postovi: 38

Bodovi: 13

Samo da hoce predstaviti Elder Scroll VI , ostalo me ne zanima:D

Cekam nastavak vec 5 godina.

 

 

BozaZvaniPub

avatar


Postovi: 36

Bodovi: 9

Mageizzy je napisao/la:

Samo da hoce predstaviti Elder Scroll VI , ostalo me ne zanima:D

Cekam nastavak vec 5 godina.

skyrim još igram ... igra je zarazna mogu mislit kakva će 6tica bit *___*

 

 

1