Zaboravio password?

11.06.2016 - 16:04 - 3 pregleda - 0 odgovora

CupCup

avatar


Postovi: 544

Bodovi: 3237

Na današnji dan, navršava se tačno 19 godina otkako je Konami izbacio na tržište jednu od najčuvenijih video-igara svih vremena, neponovljivi ISS ProDječački dani, najviše vremena provodilo se sa drugarima na igralištu, sa svojom prvom djevojkom „bubamarom“, neretko u prvom dresu - kluba, za koji nisi bio ni svestan da ćeš ga tako jako zavoljeti - igrača, koji će postati tvoj uzor, idol, onaj zbog kojeg si tako jako zavolio fudbal. U tom periodu, rodila se i prva ljubav u vidu konzole, Soni jedan i čuveni International Superstar Soccer Pro Evolution, ili među širim masama poznat kao ISS. Preteča sadašnjeg PES-a, stvar koja je imala dušu. Pogrešno ispisana imena u to vrijeme su djelovala smiešno, ali danas bude još veću nostalgiju.

„Ja ću Nigeriju, a ti, ako uzmeš Brazil, nema Roberto Karlos u napad!“

Opcije, kamera na „Wide“ i zabava može da počne! Nisi smeo da izgubiš, zato što još deset drugara čeka u redu.

Svi se sjećaju legendarnog Brazila sa Ronaldom, Romarijom, Rivaldom, Robertom Karlosom koji je uglavnom igrao u napadu. Zatim moćne Holandije, sa Edgarom Davidsom i njegovim razornim šutem, ali i ubedljivo najjače reprezentacije u igrici Nigerije. Tijani Babangida i Amokači kao bočni špicevi, Nvankvo Kanu i njegova kockasta glava u sredini špica, ispraćeni žestokim veznim redom u vidu legendarnog Džej Džeja Okoče, Džordža Finidija, i čvrstim Taribom Vestom u odbrani i sjajnim bekom Selestinom Babajarom.Kamerun sa moćnim Patrikom Mbomom u napadu i neprikosnovenim Rigobertom Songom u odbrani. Engleska sa čuvenim napadačkim tandemom ŠirerOven, nezgodni Francuzi, u tom trenutku aktuelni prvaci sveta sa Zidanom, Anrijem, Viltorom, Dešamom, Tiramom, Lizarazuom, uvek dobri Italijani sa paklenom konkurencijom u svakoj liniji tima:Del Pjero, Toti, Vijeri, Inzagi, Nesta.

Jedna od čuvenih anegdota iz igraonice:

Radnik u igraonici: „Televizor 4 je isteklo.“

Samo da završimo poluvrijeme.“

Stavljamo ton na mute i ćutimo kao da nepostojimo i igramo još dve utakmice dok nas radnik ne istera. Sutra za užinu gledaš kako drugi jedu jer si sve na Soni potrošio.

VIDEO ISS :
https://www.youtube.com/watch?v=SmLjS26_5eA

Mnogi istinski zaljubljenici u fudbal dan danas misle da je ovo najbolja igra ikad napravljena, koja ima veze sa fudbalom. Stvar koja je imala dušu i koja podsjeća na neka zlatna vremena.


IZVOR : Mozzart

 

 

 

Nema odgovora